16 jaar is een grote mijlpaal

Voor veel jongeren die 16 worden breekt er een magische leeftijd aan. Als je 16 bent mag je namelijk scooter rijden en dat is waar veel jongen en meisjes naar verlangen. Niet meer door die regen en harde wind fietsen tot je helemaal bezweet en uitgeput thuis of op school komt, maar lekker snel voorbij al die fietsers rijden op je scooter. Je limiet kan je ook nog bepalen door een geel of blauw kenteken te nemen. Naast het snelheidsverschil hierin is er dan ook nog de helm die gedragen moet worden.

Sleutelen, sleutelen en nog eens sleutelen

Vooral voor jongens is het heerlijk om te sleutelen aan je scooter. In elkaar en het uit elkaar halen van je scooter om telkens weer iets te verbeteren door weer nieuwe of andere scooter onderdelen eraan toe te voegen. Dit kan een betere stuur, uitlaat of kappen zijn. Vooral bij sportieve scooters kan je door middels van andere kappen of het spuiten hiervan telkens met een nieuwe stoere kleur door jouw stad rijden richting school. Wat ook populair is onder jongeren is een geluidsinstallatie waardoor je met behulp van boxen in je scooterbuddy waar je normaal je helm of slot in legt voor een leuk muziekje kan zorgen als je ergens staat te praten met vrienden of klasgenoten. Tevens zijn alarmsystemen ook populair om erop te installeren zo bescherm je je scooter goed tegen diefstal aangezien een stuurslot nog wel eens omzeild kan worden en een ketting vaak onnodig tijd kost om die telkens maar weer bij elke korte stop om je band heen te leggen.

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

Ben je een echte koopjesjager? Bekijk deze kortingen!

Als je graag op zoek bent naar de beste deals en kortingen voor leuke uitjes, dan ben je hier aan het juiste...

De beste koopjes vind je met deze tips

Het vinden van goede koopjes kan een leuke uitdaging zijn, vooral als je weet waar je moet zoeken. Of je nu op...

Tips voor het vinden van koopjes en hoge kortingen

Het vinden van koopjes en hoge kortingen kan een uitdaging zijn, maar met de juiste strategie├źn en tips kun je flink besparen...