Free Porn manotobet takbet betcart betboro megapari mahbet betforward 1xbet

Smart LED Verlichting koopgids

Het kopen en installeren van Smart LED Verlichting is vaak nog niet zo gemakkelijk. Je moet met meer zaken rekening houden dan de verkopers van dit soort verlichting laten blijken. Veelal kom je hierdoor van de koude kermis thuis. Een aantal tips voor het kopen van goede smart LED verlichting zijn dus wel op zijn plaats. In deze blog neem ik je mee in het aankopen van goede smart LED verlichting. Ik heb uit eigen ervaring een aantal tips op papier gezet op basis van een aantal fouten die ik heb gemaakt. Het gaat voornamelijk om de manier waarop de lampen geïnstalleerd moeten worden en hoe ze samenwerken met WIFI lampen. 

Kijk goed naar de bandbreedte van de WIFI 

Je gaat er waarschijnlijk direct vanuit dat iedere lamp gekoppeld kan worden aan ieder protocol. Niets is echter minder waar dan dat. Je WIFI modem zendt namelijk standaard twee bandbreedtes uit. Een bandbreedte is 2.4 GhZ en één bandbreedte is 5 GhZ. De meeste smart lampen kunnen echter maar communiceren met één van deze kanalen.

Of ze communiceren met een 2.4 GhZ signaal of met een 5 GhZ signaal. Wanneer je dus slimme led verlichting koopt is het van belang dat je kijkt naar de manier hoe deze gekoppeld kunnen worden aan je internetverbinding. Ben je niet technisch genoeg om het kanaal te wisselen op je modem? Kies dan voor Smart LED verlichting die zowel werkt op een 2.4 GhZ kanaal alsmede een 5 GhZ kanaal. 

Aantal apparaten op je WIFI verbinding 

Een standaard modem kan tot een maximum van 10 apparaten koppelen. WIl je meer apparaten koppelen aan je internet? Dan zul je dus moeten kiezen voor een beter modem met meer access points. Een goede manier om dit te testen is door even de beschrijving van je modem te lezen. Afhankelijk van het aantal vermelde access points kun je een aantal WIFI-modems aansluiten. Een zeer belangrijk gegeven wanneer je kijkt naar smart LED Verlichting. 

Full color of dim to warm 

Beide zijn smart, de een kan 16,5 miljoen kleuren aan en de ander slechts 2. Echter is de ander wel meer bruikbaar in huis. Wie gaat er nu standaard zijn woonkamer op rood zetten. Dat doet geen mens. 

Succes! 

Ik wens je heel veel succes met het uitzoeken van nieuwe verlichting en hoop dat je tot een goede keuze kunt komen! 

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

Is refurbished verstandig? Ontdek de voordelen, nadelen en tips

Refurbished producten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral onder consumenten en studenten die op zoek zijn naar hoogwaardige technologie tegen...

Alles wat je moet weten over Duracell AAA batterijen

Duracell is een merk dat synoniem staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid als het gaat om batterijen. Vooral de AAA-batterijen zijn populair vanwege...

Ontdek de Duurzaamheid en Diversiteit van Tandwielen bij KTN

Kwaliteit en Maatwerk in Tandwielen Kettingtechniek staat bekend om zijn uitgebreide assortiment standaard ketting tandwielen en op maat gemaakte...