De kracht van amethist

Amethist is een van de meest gebruikte edelstenen en dat is niet zomaar. Deze krachtige edelsteen heeft een bijzondere mooie energie die je zowel zal helpen met lichamelijke kwaaltjes als met psychische kwaaltjes. Bovendien is het een kristal die je helpt met je spirituele ontwikkeling. Benieuwd naar wat deze edelsteen voor je kan betekenen? We vertellen het je!

Komt tot rust

Amethist is een kristal met een rustgevende energie. Daarom is deze edelsteen ideaal voor mensen met een depressie en/of mensen die onder stress staan. De edelsteen zal stressgevoelens vervangen met een gevoel van rustzaligheid. Daarnaast neemt hij ook al je angsten en zorgen weg.

Geniet van een heerlijke nachtrust

De amethist zijn rustgevende energie zorgt er ook voor dat je beter in slaap zal vallen én beter zal doorslapen. Als je dus slaapproblemen hebt, dan is de amethist de ideale natuurlijke remedie. Bovendien zal de amethist je nare dromen verjagen.

Betere bloedsomloop

De edelsteen amethist heeft een hoog ijzergehalte, waardoor het een positieve werking heeft op je bloed en de bloedsomloop. Dat is ook goed voor je hart- en bloedvaten.

Straal als nooit tevoren

Amethist is ook de ideale edelsteen om je natuurlijke schoonheid mee naar boven te halen. Af en toe een glaasje amethistwater zorgt voor een schonere huid en glanzend haar. Zo simpel kan het zijn!

Spirituele groei

Als je je graag spiritueel meer wilt openstellen, dan is de amethist ideaal om hiervoor te gebruiken. Deze edelsteen stimuleert spirituele groei en intuïtie. Je zintuigen worden scherper en je zal leren om de dingen los te laten. De edelsteen zal je eveneens helpen compassie te krijgen met jezelf en anderen.

Ontdek de wereld van kristallen

Amethist is een bijzonder kristal, maar er zijn nog veel meer kristallen die de moeite waard zijn om te ontdekken. Wil je graag meer weten over de wereld van kristallen? Dan kan je bij ZoMa opleidingen een opleiding holistische therapie volgen. In deze cursus leer je meer over de werking van de verschillende kristallen en hoe je ze kan gebruiken!

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

De geschiedenis van de flatcap

In de smalle straten van het oude Birmingham, waar de industriële revolutie hoogtij vierde, speelde zich een verhaal af dat de modegeschiedenis...

De ultieme gids voor het kiezen van de perfecte handtas

Een handtas is niet zomaar een accessoire; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en een praktisch hulpmiddel om je dagelijkse benodigdheden...

Het trendsettende panorama van hippe dameskleding soorten

Zodra je de wereld van hippe dameskleding betreedt, ontvouwt zich een schatkamer vol stijlvolle opties, smaakvolle variëteiten en modieuze verscheidenheid. Van stijlvolle...