Een teken(ing) aan de wand | Fotolijst.nl

Met een versiering aan de wand in de vorm van jouw favoriete afbeelding maak jij je woonkamer uniek. Zeker wanneer de decoratie een persoonlijke herinnering is!

Bijzondere gebeurtenissen in je leven wil je natuurlijk het liefste vastleggen, zodat je er dagelijks aan herinnerd kunt worden. Sterker nog, sinds de opkomst van digitale fotografie en in smartphones geïntegreerde camera’s, kieken we er met z’n allen lustig op los! Dat wil echter niet zeggen dat de plaatjes die we schieten allemaal van inferieure kwaliteit zijn. En misschien heb je de foto die jij graag aan je wand wilt hebben hangen helemaal niet zelf gemaakt maar dit door een professional laten doen. Wellicht hebben we zelfs te maken met een illustratie of schilderij, al dan niet van jouw hand of van iemand die je dierbaar is.

Hoe het ook zij, zo’n afbeelding moet uiteraard op de mooiste manier worden gepresenteerd. Daarvoor heb je niet alleen een geschikte plek aan je muur nodig, maar ook een perfect passend kader. En op dat gebied kan Fotolijst.nl je perfect van dienst zijn!

Lijst op maat

Het is absoluut niet nodig om je aan voor de hand liggende formaten te houden wanneer je een persoonlijke foto aan je interieur toe wilt voegen. Je wilt immers zelf kunnen bepalen hoe jouw afbeelding wordt afgesneden. Kom je dan echter niet in de knoop met de verhoudingen van de lijst die je op het oog hebt?

Welnee! Die zet je immers ook helemaal naar jouw hand. Zowel het materiaal als de afmetingen van je kader zijn namelijk compleet afhankelijk van de foto in plaats van andersom. In ieder geval wel zolang je bij Fotolijst.nl een lijst op maat bestelt. Kies ook zelf de kleur uit om een perfect passend geheel te creëren, dat ook nog eens aansluit op de achtergrond.

Collage

We gaan er maar even vanuit dat je meer plezierige momenten meemaakt dan je op één hand kunt tellen. Je vingers gebruiken om die bij te houden is dan ook helemaal niet nodig. Laat staan je tenen! In een handige collagelijst kun je diverse kiekjes kwijt die je constant herinneren aan de gebeurtenissen en personen in je leven die er voor jou echt toe doen. Bovendien kun je deze bonte verzameling aan memento’s aanpassen wanneer en hoe je maar wilt!

Wissellijst

Je interieur is net als je prioriteiten aan veranderingen onderhevig. En die twee wisselende zaken hoeven niet per se los van elkaar te staan. Soms wil je gewoon wat anders, of krijgt een nieuwe herinnering die op de gevoelige plaat is vastgelegd een grotere prioriteit dan degene die nu aan je muur hangt. Maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn wanneer je voor een handige wissellijst kiest! De foto, illustratie of schildering die zich hierin bevindt kun je namelijk heel gemakkelijk vervangen wanneer je wilt.

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

Scoor een koopje op twee wielen

Ben je op zoek naar een ‘nieuw’ stalen ros zonder je bankrekening te plunderen?Dan ben je hier aan het juiste adres. In...

Zo vind je de beste tweedehands fiets koopjes

Ben je op zoek naar een goede maar betaalbare fiets? Dan is een tweedehands fiets kopen de perfecte keuze voor jou! Maar...

De populairste vechtsporten

Vechtsporten zijn al eeuwenlang een bron van fascinatie en inspiratie voor mensen over de hele wereld. De mix van fysieke kracht, mentale...