Hoe zit het met de PVC vloeren prijzen?

Als het over PVC vloeren gaat dan gaat het vaak ook om de PVC vloeren prijzen. Want de prijzen van een PVC vloer liggen ook iets hoger dan vergelijkbare vloeren. Gerekend over de tijd dat je plezier hebt van de vloer, zijn de PVC vloeren prijzen eerder aantrekkelijker dan welke andere vloer dan ook. De langere levensduur moet in feite doorberekend worden en vanuit dat licht bezien valt het met de PVC vloeren en de prijzen die gevraagd worden nogal mee. 

Meest populaire vloer van ons land

Ondertussen is de PVC vloer wel de meest populaire vloer van ons land. Dat dankt de vloer onder meer dus aan de langere levensduur. Want die is significant. Ook het feit dat de vloer onderhoudsarm is, spreekt nadrukkelijk in het voordeel van deze vloer. En de PVC vloeren prijzen vallen dus uitgesmeerd over de jaren nogal mee. Sterker nog, dan zou je wel eens goedkoper uit kunnen zijn. En voor die prijs heb je ook echt wat; de vloer is zowel stijlvol als praktisch en zowel geschikt voor in kantine als op school. Dat terwijl een PVC vloer ook prima in je woonkamer staat. 

PVC in visgraatpatroon? Het is prima mogelijk

De PVC vloer is de meest populaire vloer van ons land en dat is bepaald niet voor niets. De ongekende populariteit is te danken aan de lange levensduur en het feit dat de vloer zo goed als onderhoudsvrij is. De vloer is behalve stijlvol ook buitengewoon geschikt voor op scholen en in kantoren. Wat zeker ook in het voordeel spreekt van een PVC vloer is de variëteit die er is.

Er zijn tegenwoordig PVC vloeren in zo goed als alle mogelijke uitvoeringen. PVC vloeren in betonlook? Prima mogelijk, zoals zelfs het bekende visgraatpatroon prima in PVC uitgevoerd kan worden. Een PVC vloer kan tegen een stootje en is prima bestand tegen intensief gebruik. Daarbij krijg je een natuurgetrouwe vloer, een vloer die sterke gelijkenissen vertoont met een houten vloer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een PVC vloer? Meer informatie vind je hier

De vloer behoeft amper enig onderhoud

Voor de PVC vloeren die voor aantrekkelijke prijzen verkocht worden tegenwoordig, krijg je een vloer die je dus amper hoeft te onderhouden. Het is wel zaak om inloopmatten bij de ingangen naar de vloer te leggen. Op die manier voorkom je dat er schade ontstaat door steentjes en zand onder de schoenen. Preventef is het ook al zeer verstandig om viltjes onder de pootjes van je meubilair te doen. Ook dat scheelt krassen op de vloer. Doe je dat, dan zal je vloer amper schade ondervinden en heb je er dus geen omkijken meer naar. 

PVC vloeren prijzen vallen ontzettend mee

PVC vloeren en prijzen. Het zal altijd wel een discussiepunt blijven. Uitgesmeerd over de jaren kan een PVC vloer zelfs goedkoper zijn dan elke andere vloer. Maar dat wordt er vaak niet bij gezegd, waardoor een PVC vloer standaard als een dure vloer beschouwd wordt. En dat is gezien de lange levensduur van een PVC vloer dus niet helemaal waar.

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

De geschiedenis van de flatcap

In de smalle straten van het oude Birmingham, waar de industriële revolutie hoogtij vierde, speelde zich een verhaal af dat de modegeschiedenis...

De ultieme gids voor het kiezen van de perfecte handtas

Een handtas is niet zomaar een accessoire; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en een praktisch hulpmiddel om je dagelijkse benodigdheden...

Het trendsettende panorama van hippe dameskleding soorten

Zodra je de wereld van hippe dameskleding betreedt, ontvouwt zich een schatkamer vol stijlvolle opties, smaakvolle variëteiten en modieuze verscheidenheid. Van stijlvolle...