Speciale herinnering? Speciale plek!

En dan bedoelen we niet slechts in je hart; ook in je interieur, uiteraard! Bovendien kunnen we het hier ook hebben over – de reproductie van – je favoriete kunstwerk. Van je eigen hand of gemaakt door iemand anders, dat laten we in het midden.

Feit is en blijft dat je favoriete afbeeldingen gezien mogen worden. En hoe! Geef ze daarom een schitterend podium aan jouw wand. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in het leven geroepen. We gaan de populairste met je bij langs.

Lijst op maat

Zodra je je favoriete afbeelding samenstelt, of dit nu een schilderij, illustratie of foto is, let je misschien niet direct op de grootte. Dit kan voor problemen zorgen met het vinden van wissellijst in het juiste formaat. Maar daar hebben we wat op gevonden! Zodra je met Fotolijst.nl contact opneemt, laat je ons gewoon weten wat de lengte en breedte zijn van het kunststuk dat jij ingelijst wilt hebben. Vervolgens kunnen wij hoge kwaliteit maatwerk afleveren!

Collage

Kun je niet kiezen uit je meest favoriete herinneringen? Dat is ook lastig, dat snappen we wel. Daarom bieden we je ook de zogeheten collagelijst, die jij kunt invullen met je meest dierbare kiekjes. En je kunt ze na verloop van tijd verwisselen ook. Tel uit je winst!

Wissellijst

Heb je meerdere foto’s van hetzelfde formaat en vind je dat een nieuw interieur ook een kersverse afbeelding aan je wand nodig heeft? Say no more! Door te kiezen voor een handige wissellijst, bepaal je zelf wanneer het tijd is voor een frisse wind en een nieuw uitzicht.

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

Een kerstpakket online bestellen

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat er online een ruime keuze is aan kerstpakketten. Het is slim om zo vroeg mogelijk op...

Een cadeaubon voor je kerstpakketten

Elk jaar weer kerstpakketten samen moeten stellen, het is een grote taak en er gaat ongelofelijk veel tijd in zitten. En wat ga je...

De ideale slaapkamer

Niets is belangrijker dan goed uitgerust wakker worden. Je zult je ook fitter voelen wanneer je goed geslapen hebt, Maar wat is...