Een elektrische leaseauto voor iedereen!

Op de website elektrischeautolease.nl vind je alles wat je maar dient te weten over de elektrische auto in z’n algemeen, leasen, de verschillende contracten en natuurlijk alle elektrische auto’s die in Nederland te leasen zijn op een rijtje. Vooral dat laatste is heel praktisch. Op elektrischeautolease.nl kun je namelijk gebruik maken van een groot aantal handige zoekfuncties. Hiermee kun je eenvoudig elektrische auto’s vinden die bijvoorbeeld de hoogste actieradius hebben of wanneer je extra voordelig wilt rijden, zoek je op “goedkoopste elektrische auto”. Zo heb je binnen enkele tellen een mooi rijtje auto’s op je beeldscherm staan die aan jouw zoekfuncties voldoen.

De juiste informatie bij iedere elektrische auto

Bij iedere auto op elektrischeautolease.nl staan gegevens die je kunnen helpen bij het kiezen van de beste elektrische lease auto voor jou. Zo zie je in één oogopslag hoeveel je per maand voor de bewuste auto betaald, wat de actieradius is, in hoeveel seconden de auto optrekt van 0 naar 100 en hoeveel minuten de auto in de snel lader moet om geheel opgeladen te zijn. Als je vervolgens op de knop “bekijk” klikt die je onder de gegevens ziet staan, kom je op een nieuwe pagina met de meest uitgebreide informatie over de elektrische leaseauto. Het aantal zitplaatsen, de topsnelheid, de lengte en het gewicht van de auto en bijvoorbeeld de soort aandrijving kun je hier allemaal terugvinden.

Een elektrische auto zowel zakelijk als privé te leasen

Waar voorheen leasen vooral gebeurde bij zakelijke auto’s maakt men in Nederland steeds vaker gebruik van privé lease. Beide opties hebben ongeveer dezelfde voordelen. Je rijdt namelijk een gloednieuwe auto voor een vast bedrag in de maand, daarbij heb je zelf geen omkijken meer naar onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting. Bij elektrischeautolease.nl komt daar nog bij dat je elektrisch rijdt met jouw leaseauto en dat je daardoor weinig geld kwijt bent aan de brandstof voor je auto.

Bovendien ga je ook nog eens volledig milieubewust de weg op gaat omdat je 0% CO2 uitstoot produceert. Voor een zakelijke rijder is het leasen van een elektrische auto fiscaal ook nog eens zeer aantrekkelijk. Je profiteert in 2020 nog van 8% bijtelling en ook in 2021 blijft elektrisch leasen zeer interessant omdat de bijtelling dan 12% bedraagt. Dit is een heel verschil ten opzichte van een auto op diesel of benzine waar je maar liefst 22% bijtelling voor moet betalen. Voor zowel het zakelijk als privé leasen van een elektrische auto geldt dat je tot 2025 geen wegenbelasting hoeft te betalen.

100% expert in elektrisch leasen

Als je op zoek bent naar een elektrische auto om te leasen dan kun je nergens beter terecht dan bij elektrischeautolease.nl. Dit komt omdat deze onderneming geheel gespecialiseerd is in het enkel en alleen leasen van elektrische auto’s. De komende jaren wordt verwacht dat steeds meer mensen overstappen naar elektrisch rijden omdat de regels voor diesel en benzine auto’s steeds strenger worden. Elektrisch rijden is schoon en bovendien ook nog eens stil. Omdat niet iedereen zich kan permitteren om een nieuwe elektrische auto te kopen is elektrischeautolease.nl gestart om het leasen van zo’n milieubewuste en geld bewuste auto te promoten zodat iedereen kan meegenieten van de vele voordelen die deze manier van autorijden met zich meebrengt.

Similar Articles

Comments

Advertisment

Instagram

Most Popular

De geschiedenis van de flatcap

In de smalle straten van het oude Birmingham, waar de industriële revolutie hoogtij vierde, speelde zich een verhaal af dat de modegeschiedenis...

De ultieme gids voor het kiezen van de perfecte handtas

Een handtas is niet zomaar een accessoire; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en een praktisch hulpmiddel om je dagelijkse benodigdheden...

Het trendsettende panorama van hippe dameskleding soorten

Zodra je de wereld van hippe dameskleding betreedt, ontvouwt zich een schatkamer vol stijlvolle opties, smaakvolle variëteiten en modieuze verscheidenheid. Van stijlvolle...